Wednesday, June 22, 2011

UltraSurf / Ultra Reach

Sharing is Caring - Jadi kali ini, aku nak share dgn korang satu Software yang
agak berguna untuk mengakses masuk ke laman - laman web yg disekat dan paling utama sekali, fungsi software nie untuk tukar ip adress korang, jadi korang boleh buat hal kat mana-mana tempat tanpa perlu risau ip address korang kena detect, tapi kalo kena dengan budak pro IT, aku tak berani jaminlah benda ni berkesan atau tidak. Ha3


-Clik link ini utk download software trsbt.
Maklumat lanjut berkaitan kelebihan software
ini ada didalam url diatas.

~Selamat Mencuba~



0 terjahan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Deal or No Deal