Thursday, July 28, 2011

Harimau Malaya dan Captain America

Harimau Malaya dan Captain America

       Sebenarnya tak da apa-apa kaitan pun antara Harimau Malaya dengan Captain America, just nak buat 2 story in 1 entry. Jimat la kononnya.

       Firstly, lets go to Harimau Malaya topic, i just wanna say well done guys! all of u deserve it, even we lost the game but the important is experience u gain from it,and i'm gonna support National Team forever.
Aku takkan komen panjang pasal game malam tadi, coz banyak blogger dah buat artikel tentangnya kan. ^^




And Captain America Movie Review from Me.

        Aku cuma nak cakap movie ni berbaloi untuk ditonton, lots of action and menghiburkan. Aku cuma nak cakap, if korang pernah tonton Iron Man 2, then korang akan lihat sedikit elemen kejutan didalam filem CA.
I wont be suprise, if next year akan ada movie yang memasukkan hero-hero marvel comic.. Can't wait it to happens. Macam justice league kartun tu. Watch it guys, i give this film 7 stars out of 10.


2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Deal or No Deal