Thursday, July 14, 2011

Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2.

Assalamualaikum w.b.t.

        Hari ni aku nak cerita tentang perkara laghoh..he3.. Sry guys. Well malam tadi aku & kawan aku baru sahaja balek dari menonton wayang movie Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2 yang juga merupakan last sequel  dan no more Harry Potter after this, itu apa yang JK Rowling cakap la. I just wanna say the movie is Awesome!, 
the Best Movie Harry Potter so far not the best movies so far and it really worth, i spend about 10 bucks watching it.

 
* this picture i really thankful to the owner of  this picture. All credit
goes to him/her.

        Aku takkan cerita sinopsisnya or jalan ceritanya bagaimana, coz not fair la kat mereka - mereka yang belum menontonnya lagi kan. So guys, especially Harry Potter Fans you all should watch this movie ASAP.  But warning! jangan pergi menontonnya berdua - duaan lelaki dan perempuan yang bukan MAHRAM. Hukumnya Haram guys, menjurus kearah perbuatan ZINA tu. Ajaklah rakan-rakan korang yang sama jantina pergi.

       Can't wait till DVDrip or BRip movies nie keluar untuk aku download jadikan collection, so far i got all Harry Potter Movies since first sequel and waiting for the Deathly Hallows Part 2 to make my collection perfect! This movie, the ending was good and had my expectation for the final sequal, a lot of action and a little bit element or suprise and humor. Watch it guys! Worth it. Lagi-lagi bila Neville Longbottom dah semakin kacak. Betulkan? Ha3. Bandingkan rupa dia time kanak-kanak dengan sekarang. You'll see what i mean.
&
Thats all for now. :-)


2 comments:

  1. best...dah tengok..tak rugi beli tiket!!

    ReplyDelete
  2. @Arissha Sofea jgn lpe tgok captain america..best gak..^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Deal or No Deal