Monday, July 18, 2011

Monday and Day before it

 Monday and Day before it
Assalamualaikum w.b.t
       Exactly, mood nak mengepost beberapa hari ni agak zero. Maybe sebab beberapa kali aku nak tukar template yang bersesuaian dengan citarasa aku tak menjadi. Hmm.. Guys any suggestion where i can get simple and stylish templates? for free of course.Ha3. Thinking thinking thinking   =.=

And....
today is Monday adalah suatu hari yang agak "speechless" bagi aku. Why? well baru balik dari rumah makcik kat Banting melawat anak saudara baru, so small la babynya, even aku pun tak berani nak dukung. Ha3. btw its seem anak saudara aku yang lain semuanya dah besar, not besar badan, tapi umur la, and of course semakin comel diorang mcm pakciknya masa kecik - kecik dahulu.*mood: perasan. Ha3. Well, semasa perjalanan pulang, aku drive dalam keadaan yang extreme mengantuk (sleepy) , and suddenly i know, aku dah ada kat rumah. what! apa-apa pun Alhamdullilah, masih diberi kesempatan bagiku untuk bertaubat. I'm gratefull Ya Allah.,

     Tapi bila dikenang kenang balik, its really creepy dude, ini second time aku drive dalam keadaan yang tersangat mengantuk. and Guys! Warning! Pastikan anda semua cukup tidur, cukup rehat, dan jangan makan ubat - ubatan yang menyebabkan mengantuk semasa memandu, if umur tak panjang, tidur bawah lori terus. -thats not best bro!. - pesanan penuh lemah lembut dari saya.

   

0 terjahan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Deal or No Deal