Saturday, September 03, 2011

Life As We Know It movie review


 Assalamualaikum w.b.t...

lama jugak tak update blog, kerja memanjang, raya ke 3 dah start kerja + balik tengah malam lak. adui... tak merasa langsung raya tahun ni. Today just nak cerita tentang movie yang aku baru download semalam, well, movie ni dah lama keluar, baru sekarang sempat aku layan..

Movie Life As We Know It korang pernah tengok? Aku bagi 9/10 untuk movie ni..mesti pelikkan lelaki layan movie-movie macam ni, ha3.. well kebiasaannya mostly remaja lelaki suka layan movie aksi - aksi, lets says im a bit different...truth is kebanyakkan genre movie aku layan like action/horror/comedy/family and bla bla bla, tetapi movie bergenre romance maybe the last thing on my mind aku nak layan..kecuali romance + comedy movies, aku layan kot..



asyik  layan movies aksi. yang definitely bersifat fantasi, adakalanya layan movies macam ni bagus gak, ada moral values dalamnya , yang aku dapat dari movie ni, kadangkala hidup ini bukan seperti apa yang kita mahukan, tetapi itulah kehidupan kan, if kita dapat segala yang kita mahukan tanpa sedikit dugaan, kita probably takkan belajar menghargai hidup kita.


idea ada nak update blog, tapi kekangan masa menjadi penghalang. hmm.....until next time and Selamat Hari Raya Aidilfitri.

1 comment:

  1. huhu rajin download movie ye.

    cian dia x dpt cuti. insyaAllah next year maybe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Deal or No Deal