Monday, January 23, 2012

Erti Tangisan Bayi

Assalamualaikum w.b.t

               Lame blog aku ni  tak berupdate, nak buat macam maner, this past few months aku memang busy giler. Okaylah,  hari tu, aku ada terbaca satu bahan bacaan yang agak menarik dan ingin aku kongsikan disini. "Erti Tangisan Bayi". Didalam buku " Your Child 's Body Language" Dr Richard Wolfson menyatakan setiap tangisan bayi mempunyai erti yang berbeza dan mengambarkan pesan tertentu untuk ayah or ibunya. Betul kot, sebab time adik aku zaman baby baby dulu, kalau dia nak menyusu, dia pasti menangis dengan tangisan yang agak pelik sedikit bunyinya..." Nyek, Nyek, Nyek" Ha3....naseb baik bukan Nyot Nyot Nyot.....

               Aku sertakan sekali contoh contoh tangisan bayi dibawah ini........................

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Deal or No Deal